Peräkonttikirppis, materiaalit

Hienoa kun olet mukana – tervetuloa myyjäksi 27.4. peräkonttikirppikselle!

Kirppistapahtuma onnistuu sitä paremmin, mitä paremmin ihmiset saadaan lähtemään kirppisostoksille. Yhdistys mainostaa tapahtumaa, siitä on laitettu juttuvinkit ”kaikkialle”, mutta suurimman mainosvaikutuksen saamme aikaan kun yhdessä teemme töitä tapahtuman onnistumiseksi.

Mainosta tapahtumaa siis niin laajalti kuin ehdit ja osaat: kasvotusten juttelemalla, sosiaalisessa mediassa, whatsapp-ryhmiin jakamalla ym.

Voit postata tapahtumasta sosiaaliseen mediaan itse, ja kannattaa ehdottomasti myös jakaa yhdistyksen, omien kaverien, kaupungin, Kangasalan Sanomien ja muiden postauksia tapahtumasta. ”Minäkin olen mukana” -tyyppiset sisällöt kannustavat osallistumaan kirppispäivään sekä myyjänä että ostajana!

Tee esim. tämä:

Puhu kirppistapahtumasta ääneen ainakin yhdelle kaverillesi, ja kutsu katsomaan mitä sinulla on myynnissä. Keskustan ravintoloissa on kirppislauantaina kivoja tarjouksia mm. vohveleista, letuista, burgereista ym, joten kannattaa lähteä päiväkahveillekin.

Lähetä whatsapp- tai tekstiviesti ainakin yhdelle kaverillesi, ja kutsu käymään tapahtumassa. Voit myös pyytää kaveria jakamaan tietoa tapahtumasta hänen kavereilleen, työpaikalla, sosiaalisessa mediassa ym.

Jos käytät sosiaalista mediaa, tee postaus tapahtumasta ja kerro että olet tulossa myymään. Voit esim. jakaa peräkonttikirppiksen sivun sen alalaidasta löytyvien kuvakkeiden avulla (whatsapp, facebook ym), ja lisätä postaukseen oman tekstin ajatuksella ”minäkin olen mukana, nähdään kirppiksellä!”

Voit jakaa Kangasalan Sanomien menovinkin omilla some-kanavillasi.

Jos mahdollista, tulosta tämä A4-mainos (pdf, lataa tästä) ja vie se työpaikan kahvihuoneeseen, lähikaupan ilmoitustaululle tai vastaavaan paikkaan. Tapahtuman jälkeen koita muistaa hakea se myös pois.

Voit myös tulostaa postikortin kokoisia flaijereita jaettavaksi harrastuksissa, töissä, naapurin postiluukkuun, jne. Yhdistys jakaa näitä 20.4. Kulttuuri- ja hyvinvointitorilla. A4-kokoisesta printistä tulee leikkaamalla neljä flaijeria (pdf, lataa tästä).

Mitä enemmän tapahtumaan tulee ihmisiä, sitä paremmin kauppa käy!

Materiaaleja käyttöösi:

Tämän sivun materiaalit ovat vapaasti käytettävissäsi tapahtuman markkinoinnissa. Klikkaamalla kuvaa se avautuu isompana, ja voit tallentaa kuvan itsellesi esim. hiiren oikeanpuoleisella painikkeella (”tallenna kuva nimellä…”)

Mainoskuvat, joiden pikkutekstissä maininta ”myyntipaikkojen varaukset”:

Mainoskuvat, joiden pikkutekstissä maininta ”lisätietoa tapahtumasta”:

Kuvat, joissa leima ”mukana ollaan”:

[kuvat tulossa]

A4-mainos kahvihuoneen pöydälle, naapurin postilaatikkoon, lähikaupan tuulikaappiin jne: Pdf, lataa tästä

4 x postikortin kokoinen flaijeri, leikattavissa A4-mainoksesta: Pdf, lataa tästä

Tehdään yhdessä hyvä tapahtuma!

Hienoa, kun olet mukana!