Peräkonttikirppis 27.4.

Kiitos kaikille kirppismyyjille sekä tapahtumassa käyneille asiakkaille! Kyselimme ja saimme kyselemättäkin runsaasti palautetta tapahtumasta jo lauantaina, mutta tässä vielä ennakkoon sovitusti se virallinen palautekysely tapahtumaan liittyen.

Vastaa valintakysymyksiin ja kerro halutessasi myös omin sanoin mitä mieltä olit tapahtumasta. Kerro myös ajatuksiasi mahdollisen seuraavan peräkonttikirppiksen järjestämisen suhteen!

Iso kiitos vielä tapahtumaan osallistuneille sekä tapahtumaa mainostaneille! Erityisesti haluamme nostaa esille jäsenemme K-Supermarket Kangasalan ja Kangasalan Apteekin, joiden yrittäjät Lauri ja Mikko tekivät ison työn tapahtuman mainostamisessa <3 Kiitos kaikille!

Peräkonttikirppis palautekysely

Osallistuin 27.4. peräkonttikirppikselle ensisijaisesti(Pakollinen)
Mistä sait tiedon tapahtumasta?
Osallistuisitko seuraavaan peräkonttitapahtumaan myyjänä?(Pakollinen)
Seuraavan peräkonttikirppistapahtuman paras ajankohta olisi


Peräkonttikirppis 27.4.

Kangasalan kaupunkiyhdistys järjestää peräkonttikirppiksen lauantaina 27. huhtikuuta kello 10–14 Kangasalan keskustassa. Kirppis levittäytyy Kuohunharjuntien ja Urheilutien välisille pysäköintialueille, tutummin poliisilaitoksen ja kaupungintalon parkkipaikoille.

Peräkonttikirppiksen tarjonnasta voi perinteisesti löytää lähes mitä vaan, ja mitä erikoisimmatkin myyntituotteet kiinnostavat – siis lämpimästi tervetuloa sekä myymään että ostoksille!

Kirppiksen myyntipaikat varataan ja maksetaan ennakkoon, paikan hinta on 10 €. Myyntipaikkojen tuotto käytetään lyhentämättömänä yhdistyksen toimintaan elävämmän ja elinvoimaisemman kaupunkikeskustan hyväksi.

Koska ja missä?

Kaupunkiyhdistyksen peräkonttikirppis järjestetään lauantaina 27. huhtikuuta kello 10–14 Kangasalan keskustassa, Kuohunharjuntien ja Urheilutien välisillä pysäköintialueilla (= poliisiaseman ja kaupungintalon parkkipaikat, kuvaan piirretty alue). Alueelle mahtuu 70 autoa.

Kuka pääsee myymään?

Kirppis on tarkoitettu ihan tavallisille kangasalalaisille kotitalouksille kaappien ja autotallien kevätsiivouksen hengessä. Myyntipaikat peräkonttikirppikselle varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja paikka tulee maksaa ennakkoon.

Mitä paikka maksaa?

Kirppispaikka maksaa 10 euroa, ja se maksetaan yhdistyksen tilille tilisiirtona. Maksu tulee suorittaa 2 pv kuluessa varauksesta. Maksutiedot lähetetään sähköpostitse paikkavarauksen jälkeen.

Peräkonttikirppiksen tuotto käytetään lyhentämättömänä Kangasalan kaupunkiyhdistyksen toimintaan.

Mitä saa myydä?

Peräkonttikirppis on tarkoitettu vanhan tavaran myymiseen. Sitä ei ole suunnattu uusien tuotteiden kauppiaille. Elintarvikkeiden myynti on kielletty.

Mitä sieltä saa?

Peräkonttikirppiksellä on niin paljon myyjiä, että voit löytää sieltä melkein mitä vain.

Hintataso on edullinen, koska myyjät eivät ole kirppariammattilaisia ja he haluavat todella tyhjentää peräkonttinsa päivän aikana.

Klo 10 alkavalla kirpparilla parhaat löydöt tehdään ehkä heti aluksi, mutta iltapäivän puolella myyjien hinnoissa saattaa olla enemmän tinkivaraa.

Mitä mukaan?

Kannattaa ottaa mukaan iso kassi ostoksia varten. Varaa pieniä seteleitä ja kolikoita, sillä myyjien vaihtokassat ovat rajalliset.

Myyjä, muista tämä:

Pese autosi, viereen tuleva naapuri osaa arvostaa sitä. Mitä pienempi autosi on, sitä enemmän jää tavaroille esittelytilaa.

Kirppispaikat täytetään saapumisjärjestyksessä la 27.4. klo 9 alkaen. Paikalla on liikenteenohjaus.

Myytävät tuotteet myydään autosta, joka pysäköidään tapahtuman ajaksi pysäköintiruutuun. Autolla ei pääse lähtemään ruudusta ennen kuin tapahtuma päättyy klo 14.

Pysäköintiruutu on siivottava kirppistapahtuman jälkeen, eikä paikalle saa jättää mitään, esim. myymättä jääneitä tuotteita.

Ei peräkärryjä!

Tapahtumassa tavarat myydään auton peräkontista. Sen eteen voi virittää korkeintaan autopaikan levyisen myyntipöydän tai vaaterekin. Myyjäksi ei voi tulla peräkärryn tai sivusta avattavan pakettiauton kanssa.


Lisätiedot tapahtumasta:

posti@kangasalankaupunkiyhdistys.fi
Saija Haavisto, p. 0408370080
Noora Hildén, p. 0407345009


12.4.2024 Kangasalan kaupunkiyhdistys ry.