Virsipiknikillä saa veisata sydämensä kyllyydestä

Ehtookellojen jälkeen lauantaina 27.7.2024 kello 18 alkaen kokoonnutaan puistoon Kangasalan keskustaan piknikille ja veisaamaan. Oma viltti ja piknik-eväät mukaan, äänijänteet vireeseen ja suunta kohti puistoa. Kanttori pitää huolen virsien laulatuksesta ja toteuttaa yleisön virsitoiveita.

Joskus tekee mieli veisata oikein sydämensä kyllyydestä. Kangasalan kaupunkiyhdistys ry järjestää yhdessä Kangasalan seurakunnan kanssa Virsipiknikin kaupungintalon takana olevassa puistossa lauantaina 27.7.2024 kello 18.

Tarkoituksena on tuoda samalla esiin monilta kangasalalaisilta piiloon jäänyt viehättävä pieni puistoalue aivan kaupungin keskustassa. Mikäs sen mukavampaa kuin kokoontua hetkeksi kesäisenä lauantai-iltana piknikille puistoon ja veisata tunnin verran tuttuja ja uusia virsiä. Tai vain kuunnella muiden veisaamista. Sekin tekee sielulle hyvää.

Ajatuksena on, että paikalle voi tulla kuka tahansa oman vilttinsä tai tuolinsa ja piknik-korinsa kanssa. Jos eväät unohtuivat kotiin, ne voi kipaista hakemaan kaupasta, sillä kaupunkiyhdistyksen jäsen K-Supermarket Kangasala on mukana tapahtumassa myymällä Virsipiknik-eväsämpäreitä.

Lisätiedot:

https://www.kangasalankaupunkiyhdistys.fi/
varapuheenjohtaja Irmeli Jokilampi 050 595 1111, irmeli.jokilampi@idia.fi

https://www.kangasalanseurakunta.fi/
johtava kanttori Jukka Heroja 040 309 8090, jukka.heroja@evl.fi