Avoin työpaikka: Kesätuottaja

Kangasalan kaupunkiyhdistys edistää Kangasalan kaupunkikeskustan elinvoimaisuutta, vetovoimaisuutta ja viihtyisyyttä sekä toimii keskustan yritysten ja yhteisöjen toimintamahdollisuuksien kehittäjänä.

Kaupunkiyhdistys haluaa torin ja muun keskusta-alueen olevan myös nuoria varten. Nuori kesätuottaja rekrytoidaan nyt nimenomaan nuoria kangasalalaisia ajatellen: Nuoren kesätyöntekijän kanssa torin ja muun keskusta-alueen asioihin voidaan saada sellaista näkökulmaa ja intoa, jota vielä toistaiseksi ei ole nähty. Aidon nuorisolaisen tuottama viestintä on jotain sellaista, mitä tori/keskusta kaipaa. Nuori kesätuottaja on myös iloinen kohdattava torilla asioiville kangasalalaisille. 


Haemme kesätuottajaa torin elävöittämiseen liittyviin viestintä- ja kehittämistehtäviin.

Kesätuottajaksi haetaan 15–17-vuotiasta nuorta Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan mukaisesti.

Tehtävään valittava nuori tuottaa yhdistykselle tietoa nuorten ajatuksista, toiveista ja tarpeista toriin ja muuhun ydinkeskusta-alueeseen liittyen, sekä tuottaa yhdistyksen käyttöön viestinnällistä materiaalia (haastattelee, kirjoittaa, kuvaa).

Kesätuottajan toimen yksityiskohdat sovitaan tehtävään valittavan kanssa, ja myös työpestin ajankohta vaikuttaa siihen, mitä kesätuottaja konkreettisesti tekee (esim. onko torilla/keskustassa jokin tapahtuma, jonka viestinnän kesätuottaja hoitaa).

Kesätuottajan toimenkuvan kirkastamiseksi tehtävää hakevia pyydetään esittämään työhakemuksessa 2–3 ehdotusta, joiden kautta nuorten ääni torin/keskustan suhteen saataisiin paremmin kuuluviin, ja kuinka keskusta-alueen elinvoimaa saataisiin nuorten näkökulmasta lisättyä.

Kesätuottajan työssä on etua ”nuorisolaisuudesta” ja viestintäosaamisesta (kuvaaminen, kirjoittaminen). Tehtävässä tarvitaan myös reippautta, avoimuutta ja hyviä käytöstapoja.

Kesätuottajan pesti on kaksi viikkoa (10 päivää) kesä-heinäkuussa, ja päivittäinen työaika on 6 h. Tarkat viikot / työpäivät sovitaan tehtävään valittavan kanssa erikseen. Kerro hakemuksessasi, kuinka olisit käytettävissä tehtävään tai toisaalta mitkä kesäiset ajankohdat olet kiinni muissa töissä tai harrastuksissa.

Palkka tästä kahden viikon kesätuottajan työstä on Kesäduuni OP:n piikkiin -tuen mukaisesti 500 €. K-Supermarket Kangasala tarjoaa kesätuottajalle lounaat. Kangasalan Apteekki torin laidalla toimii kesätuottajan tukikohtana (sosiaalitilat ym.)


Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3. osoitteeseen posti@kangasalankaupunkiyhdistys.fi

Voit liittää hakemuksen oheen lyhyen ansioluettelon ja/tai työnäytteitä osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Noora Hildén, to–pe puhelimitse klo 13–16, p. 0407345009.

Tsemppiä työnhakuun!